houten vloer gamma
gamma
houten - Voor iedere garage een poort.
Automatische garagepoorten met handige elektrische aandrijving, goedkope handbediende rolpoorten, en alles wat daartussen zit. Indien gewenst monteren wij de poort in uw garage of bedrijfspand. Poorten van dit type bestaan uit panelen die in geopende toestand horizontaal onder het dak hangen.
Renoveren houten balken.
Plafonds / Balken. Baksteen / Beton. HOE GAAN WE TE WERK? U contacteert ons met een vraag, via onze website of per mail, omtrent het renoveren van uw trap, plafond, meubel etc. Vergeet zeker niet een foto van het desbetreffende werk door te sturen.
houten
Ons Par-Ky product gamma Alternative Flooring.
Parky Lounge 06. Het goede van een stevige vloer voor een democratische prijs. Parky Pro 06. Alle voordelen van een degelijke houten vloer voor de prijs van laminaat. Parky Deluxe 06. De meest kwalitatieve houtsoorten, het mooiste design, een hoogstaande afwerking. Klik dan hier
eikenhout
Hout en Bouwmarkt Woodtex Wilrijk Antwerpen.
Parketlijmen en primers. Vloer en plint. Binnendeuren Schilderdeuren afgewerkte deuren. Trappen overzettreden leuningen. Wand en plafondbekleding. raamfolie / vensterfolie. Terrasplanken in hout. Terrasplanken in composiet / kunststof. Tuinschermen en hekken. Gevelbekleding in hout. Gevelbekleding in kunststof / composiet. Betonplex Waterwerend plaatmateriaal. Werkbladen keukenbladen Duropal en Vanca. Meubelplaat / Melamineplaat. Multiplex Triplex Fineer. Massieve werkbladen keukenbladen. Ongeschaafd brut naaldhout. SLS / geschaafd hout 4 x afgerond. geschaafde meranti, eik, beuk. yellow pine, merbau, iroko. Steigerhout steenschotten en boolplanken. houten profielen / lijsten.
karwei
Parket Gamma Vernibo Parket.
Massief parket is bijna onverslijtbaar en gaat van generatie op generatie over. Massief houten vloeren zijn duurzaam en hygiënisch. Samengesteld of Meerlagig parket. Samengesteld parket is de combinatie van een toplaag edelhout en een onderlaag multiplex. Uw vloer ziet er uit als parket maar is budgetvriendelijker.
bamboe vloer
Parket of parketvloeren online kopen? Ontdek ons gamma FloorHouse.be.
Wij zijn een parket speciaalzaak. Want voor parketvloeren bestaat er een hele waaier aan houtsoorten die u ook allemaal in het gamma van FloorHouse kunt vinden: Franse Eik, Europese Eik, Merbau, Notelaar, Wengé, Teak, Bamboe, Jatoba, Kambala, Esdoorn, Grenen, Afzelia. En ook voor diverse legpatronen bent u bij FloorHouse aan het juiste adres: mozaïekparket, massief hout, plankenvloeren, Versailles, kopshout, lamel op kant. Naast de verschillende technieken, stijlen en houtsoorten bestaan er ook nog diverse afwerkingsmogelijkheden voor parket. Wij kunnen u adviseren over brut onbehandeld parket, of afgewerkt met een laag olie of vernis. Indien u voor een onbehandelde parket kiest, kunt u met diverse afwerkingsproducten zelf nog een eigen kleur toevoegen of een bepaald gewenst effect verkrijgen. Onze producten voeden en beschermen uw parket tegelijkertijd. Voor een authentiek uiterlijk en uniek karakter van uw interieur kunt u bovendien nog uit verschillende houtbehandelingen kiezen, zoals gerookt, geborsteld, gezandstraald of fijnbezaagd. Wij hebben zelfs parketvloeren met antieke en verouderde effecten. Kortom, bij FloorHouse heeft u de grootste keuze aan parketvloeren, en onze goed opgeleide vakmensen begeleiden u graag professioneel bij uw zoektocht naar de juiste houten vloer.
karwei
Parket Laminaat Parket Co en Houtcenter De PAKMAN wordt de ideale partner voor uw totaalproject.
Een nieuwe collectie vinylvloeren van Coretec en Finesse Vloeren en Berry Alloc zijn bij het reeds grote gamma vinyl vloeren bijgevoegd. Het aanbod laminaatvloeren van Parket Co kreeg een nieuwe ruimte waar klanten het aanbod met V-groef en gelijkliggende planken kunnen vergelijken. Douwes Dekker, een collectie Nederlands kwaliteitslaminaat voor de liefhebbers van mooi modern en cozy. Een prachtig aanbod fineervloeren in eik, maar ook exclusieve tropische houtsoorten zoals jatoba, teak en wenge. Een fraai gamma wand-plafond bekleding voor een stijlvolle accent van Panidur. Een compleet gamma voor het perfect onderhoud van Woca Denmark, Devomat voor parket, Osmo en Monocoat producten. Een compleet gamma binnendeuren, van eenvoudige verfdeuren; invisivent deuren tot gelamineerde, fineer en massieve deuren. Een uitbreiding met ramen en buitendeuren in de Parket Co toonzaal van PIERRET SYSTEMS volgt later dit jaar. Nu al te zien in ons Houtcenter De PAKMAN. Die kunnen voorzien worden van rolluiken, sreens, vliegenramen en deuren. Partner voor totaalrealisaties. Een nieuwe vloer is vaak slechts een onderdeel van een volledig nieuwe inrichting of een grondige renovatie, beseft men bij De PAKMAN.
karwei
Tintelijn, verfwinkel met olie en vernis.
we kiezen voor olie. Een houten vloer die met olie behandeld is zal de meest natuurlijke uitstraling geven. Er ligt geen dikke film op, de olie dringt diep in het hout in en zorgt voor een goede bescherming. Op termijn volstaat een grondige reiniging en een nieuw laagje olie lees: niet meer schuren. Olie kan je enkel aanbrengen op blank hout of op een oude olielaag. De vloer moet dus fris geschuurd zijn en gereinigd of enkel gereinigd in het geval van oude olie. Schuur niet fijner dan met een korrel 120 en reinig de vloer licht met een scheutje dieptereiniger in het water. De vloer kan eventueel ook eerst behandeld worden met een loog om het later verkleuren van het hout te voorkomen. en nu de olie. We hebben een ruim gamma oliën op voorraad, verschillende merken en voor diverse toepassingen.
Betonvloer
Parador Laminaat Vloeren Interieur Houthandel Van Mechgelen.
Planken vloer PVM. LCC aluminium plafonds. Mocopinus verbrand hout. Laminaat van Parador. Met Parador laminaat bereikt de individuele woninginrichting een nieuw niveau. Deze vloerbedekking biedt u een hoge mate van inrichtingsvrijheid. Door innovatieve technieken, nieuwsoortige processen en ongewone deco-ideeën, vind je bij Parador een bijna onbegrensd gamma.
karwei
Houthandel Lecoutere.
Kom zeker een bezoek brengen aan onze toonzaal waar u ons uitgebreide gamma ter plaatse kan bezichtigen. Met onze ervaring en kennis kunnen we u zeker aan de juiste houtsoort helpen. Wij leveren al onze producten bij u thuis, zowel voor professionelen als particulieren.
Betonvloer
Vloerelementen nodig?
Kant-en-klare systemen voor de vloer. Binnen ons gamma bieden wij twee kant-en-klare types droge systemen aan: de Rigidur Floor en Fermacell-vloer. Deze droge systemen dienen geplaatst te worden in combinatie met OSB of egalisatiekorrels. De keuze hiervan hangt af van de oneffenheid en de dikte van de ondergrond of chape.
Betonvloer
Laminaat, Parket toebehoren kopen en vergelijken Webshop.
Niets kan op tegen de natuurlijke charme van puur houtwerk. Een degelijke parketvloer past bij elke stijl en staat garant voor levenslang genieten vaarwel koude voeten. Parket is de algemene benaming voor de verschillende houtsoorten die als houten vloer kunnen bestaan.
Betonvloer

Contacteer ons

Resultaten voor houten vloer gamma