fermacell brandwerende platen
News.
AESTUVER is onlangs toegepast in de A2-tunnel in Maastricht en in de tunnel in het Olympische Sotsji. Flipviewer: CE-markering AESTUVER Brandwerende platen ETA-11/0458 en PDF. fermacell AESTUVER-Powerpanel BREEAM and LEED KPIs report 05.31.2012. Algemene brochure: fermacell AESTUVER De universele brandwerende plaat.
Google Plus
Fermacell green Eurabo.
Dit Fermacellproduct is tegelijk een afbouwplaat, een brandwerende plaat en een plaat voor vochtige ruimtes. Fermacell gipsvezelplaten zijn in de diktes 10 mm, 125, mm, 15 mm en 18 mm, en conform het algemene Duitse bouwbesluit van het Institut" für Bautechnik, Berlin, als niet brandbaar bouwmateriaal A2 ingedeeld conform DIN 4102 deel 1. Tests van verschillende instituten hebben de uitstekende geluidsisolerende eigenschappen van Fermacell gipsvezelplaten bevestigd. Warmte-isolatie en vochtaccumulatie. De platen van Fermacell zijn thermisch isolerend en geschikt voor vochtige ruimtes.:
sociale leningen
Gipsvezelplaat.
fermacell Gipsvezelplaten bestaan uit gips en papiervezels die beide worden gewonnen uit een recyclingsprocedé van afvalmaterialen. Een homogeen mengsel van deze twee natuurlijke grondstoffen wordt op een computerbestuurde productiestraat na toevoeging van water zonder andere bindmiddelen onder hoge druk tot stabiele en reukneutrale platen geperst, gedroogd en op maat gesneden. Dit is een innovatief en ecologisch verantwoord productieproces met uiterst strenge kwaliteitscontroles o.a. fermacell is een afbouwplaat, een brandwerende plaat en een plaat voor vochtige ruimtes tegelijk.
Warmtepompboiler
AESTUVER Brandwerende plaat.
AESTUVER Brandwerende plaat. AESTUVER Brandwerende plaat. fermacell AESTUVER De universele brandwerende plaat. fermacell AESTUVER Firesafety solutions Bouwkundig brandboek. Het hitteschild achter kachels. Productblad fermacell AESTUVER Brandwerende lijm 1300. Rapporten en verklaringen. Details Gevel Duitstalig. Details Houtskeletbouw Duitstalig. Scheepvaart Engelstalig fermacell.com.
chiptuning
Gipsvezelplaten.
Tevens moet er een voegverbinding tussen de platen zijn aangebracht. Kunnen de FERMACELL Gipsvezelplaten in de buurt van kachels/ open haarden als brandwerende platen worden gebruikt? De FERMACELL Gipsvezelplaten mogen alleen in die zones worden gebruikt, waar de temperatuur van het plaatoppervlak permanent onder de 45C blijft.
fermacell gipsvezelplaten voor wanden plafonds Producten Ecomat.
fermacell kan uitstekend tegen wisselende luchtvochtigheid. fermacell is geschikt voor natte ruimtes. fermacell wanden zijn sterk en blijven daardoor langer mooi. fermacell biedt veel vrijheid om voorwerpen aan de wand te hangen. fermacell platen zijn brandwerend. fermacell platen zijn geluidswerend.
Brandwerende platen Klasse A2 s1, d0 ETA goedgekeurd.
De brandwerende Fermacell platen gebruikt voor montagewanden overtreffen wat dat betreft zelfs de eisen zoals die zijn vastgelegd in de normbladen en bouwverordeningen. Brandwerende platen geschikt voor verdere afwerking. De brandwerende platen zijn van een dusdanige homogene structuur, dat deze uitermate geschikt zijn als onbrandbare, dragende ondergrond voor verdere afwerking.
News.
Voorbeeld: 20 mm AESTUVER Brandwerende plaat staat gelijk aan een betondikte van 44 mm. REI 90 Brandweerstandsklasse: REI 90 EN 13501-2. Brandwerend opwaarderen van dakoverstekken met AESTUVER Brandwerende platen. Alle bovengenoemde info kunt u terug vinden in ons allernieuwste bouwkundige Brandboek fermacell Brandwerende systemen.,

Contacteer ons

Zoeken naar fermacell brandwerende platen