fermacell brandwerende platen
Brandwerende platen Klasse A2 s1, d0 ETA goedgekeurd.
De brandwerende Fermacell platen gebruikt voor montagewanden overtreffen wat dat betreft zelfs de eisen zoals die zijn vastgelegd in de normbladen en bouwverordeningen. Brandwerende platen geschikt voor verdere afwerking. De brandwerende platen zijn van een dusdanige homogene structuur, dat deze uitermate geschikt zijn als onbrandbare, dragende ondergrond voor verdere afwerking.
SEO
Bouwpunt E-shop Fermacell AESTUVER kachelplaat.
Schrijf als eerste voor dit product een beoordeling. Fermacell AESTUVER kachelplaat 2600x1250x25mm. Aestuver beplating wordt toegepast voor het realiseren van brandwerende constructies zoals bij dragende elementen, kabeltracés, luchtleidingen, wand en plafondconstructies. komt overeen met 5595, per 1 m. E-mail een vriend. Aantal: Bestel nu! onbrandbaar, brandklasse A1. ongevoelig voor vorst, vocht of schimmels. minimale krimp; als de luchtvochtigheid bijv. daalt naar 30%, krimpt een Aestuver-plaat van 20 mm dikte slechts 004%., gewicht: voor plaatdiktes 8 en 10 mm gemiddeld 1000 kg/m, vanaf een plaatdikte van 12 mm wordt het sandwichprocedé toegepast waarbij in de kern geblazen glasgranulaat wordt verwerkt en het gewicht daalt tot gemiddeld 720 kg/m. voor versteviging van de massieve Aestuver-plaat worden alkalibestendige glasvezels gebruikt die de plaat een hoge drukvastheid 9N/mm, buig en treksterkte bezorgen 3.5N/mm. zeer goed tegen water bestand. vorst en dooizoutbestendig. gemakkelijk te reinigen. glad en vlak oppervlak. ook geschikt voor zichtwerk. Aestuver brandwerende platen kunnen eenvoudig gezaagd, gefreesd, geboord, gespijkerd en geschroefd worden.
verhuur
Fermacell gipsvezelplaat brandwerende en vochtbestendige afbouwplaat Van Aarle Houtbedrijf B.V.
Fermacell gipsvezelplaat is een afbouwplaat, een brandwerende plaat en een plaat voor vochtige ruimtes tegelijk. Fermacell gipsvezelplaat worden geproduceerd van uit afvalmaterialen gerecycled gips en papiervezels. Een homogeen mengsel van deze twee natuurlijke grondstoffen wordt op een computergestuurde productiestraat na toevoeging van water onder hoge druk tot stabiele en reukneutrale platen geperst, gedroogd en op maat gesneden.
auto te koop tweedehands
Fermacell Aestuver bestellen? Verdouw Bouwproducten.
Brandwerende platen en eisen: hoe gaat u ermee om? Fermacell Aestuver toepassen. De platen worden breed gebruikt. Voor het omkleden van staalconstructions, kabeltraces, luchtleidingen, wand en plaftondconstructies. Maar het wordt ook gebruikt in speciale constructies om veilige vlucht en reddingswegen te maken. Fermacell Aestuver eigenschappen.
e14 led lamp
Fermacell plaatmaterialen.
FERMACELL Gipsvezelplaten bestaan uit gips en papiervezels die beide worden gewonnen uit een recyclingsprocedé van afvalmaterialen. Een homogeen mengsel van deze twee natuurlijke grondstoffen wordt op een computerbestuurde productiestraat na toevoeging van water zonder andere bindmiddelen onder hoge druk tot stabiele en reukneutrale platen geperst, gedroogd en op maat gesneden. Dit is een innovatief en ecologisch verantwoord productieproces met uiterst strenge kwaliteitscontroles o.a. FERMACELL is een afbouwplaat, een brandwerende plaat en een plaat voor vochtige ruimtes tegelijk.
private lease
Fermacell Aestuver Eurabo.
Brandwerende gipsvezel cementgebonden platen. brandwerende cementgebonden plaat met glasvezelwapening. Aestuver is een universele onbrandbare plaat die bestaat uit lichtbeton en is met geblazen glasgranulaat verrijkt.In plaats van cellulose of kunststofvezels worden voor de versteviging van het Aestuver alkalibestendige glasvezels gebruikt die de plaat een hoge drukvastheid, buig, en treksterkte. Bekijk de productvarianten Contacteer ons. Standaard lengte x breedte Aestuver panelen 1200 x 2600 mm. Diktes: eenlagig massief 8 en 10 mm, sandwich van 12 tot 60 mm. Verkoopseenheid Verpakkingsafmetingen Gewicht Voorraad Eenheidsprijs excl. btw BTW Aantal. 5002654 Fermacell Aestuver 1200x2600x25.
Fermacell 10mm Gipsvezelplaat Afbouwplaat Brandwerend BOUWBESTEL.
Fermacell Platen 10mm. Per stuk à 10mm. Fermacell gipsvezelplaten bestaan uit gips en papiervezels. De plaat is een afbouwplaat, een brandwerende plaat en een plaat voor vochtige ruimtes tegelijk. Scheidingswanden niet dragend met stalen of houten onderconstructie. Scheidingswanden dragend met stalen of houten onderconstructie.
AESTUVER Brandwerende plaat ideaal als hitteschild voor kachels en haarden Fermacell Livios.
Met AESTUVER brandwerende bekleding kan er worden ontworpen naar brandweerstandsklassen 30 tot 240 min. overeenkomstig de hiervoor geldende Europese norm EN 13381-42013. De bekleding kan naar keuze met 1 of 2-lagige achtervullende AESTUVER stroken backing worden uitgevoerd. Ontdek hier alles over fermacell AESTUVER brandwerende plaat en kolom en liggeromkleding.
Fermacell AESTUVER brandwerende plaat 2600x1250x15 mm Bouwcenter.
Fermacell AESTUVER brandwerende plaat is een cementgebonden, lichte en met glasvezels verstevigde betonplaat die een hoogwaardige brandveiligheid garandeert. Met de Fermacell AESTUVER brandwerende platen zijn een groot aantal systemen getest en geclassificeerd. Daaronder bijvoorbeeld brandwerende bekledingen van staalconstructies, kabeltracés, luchtleidingen, wand en plafondconstructies, openhaardombouwen, alsook speciale constructies om veilige vlucht en reddingswegen te creëren.
Welk materiaal voor ombouw inbouwhaard?
Ook zeer geschikt voor achter een inbouwhaard. Een veel gebruikte materiaalsoort is Promatect of Fermacell platen. De platen zijn brandwerend gipsvezel en zijn net als normale gipsplaten te verwerken. Het materiaal kan op een framewerk geschroefd worden en is daarna af te werken.

Contacteer ons

Op zoek naar fermacell brandwerende platen?