isolatievlokken
Rockwool HR isolatie steenwol Isoprofs.
Steenwol wordt door ons in de vorm van losse vlokken, onder druk, in de spouwmuur geblazen. Iets wat wij middels een doordacht en specifiek patroon doen zodat de vlokken zich evenredig in de spouw verdelen. Eventuele bestaande koudebruggen worden daarmee opgeheven.
kelderisolatie
Meest gestelde vragen Easycell.
Volgens een speciaal en ingewikkeld procedé is het ons gelukt de vlok wolliger te maken en een unieke vorm mee te geven, waardoor de isolatiewaarde vele malen hoger is komen te liggen dan gelijksoortige isolatievlokken. Het heeft zelfs een hogere isolatiewaarde dan minerale wol 50%.
isolatie spuiten
Vloerisolatie aanbrengen kan op verschillende manieren.
Kruipruimte vullen met isolatie. Wanneer een kruipruimte niet hoog genoeg is om fatsoenlijk te werken en waar het dus onmogelijk is om op een nette manier platen aan te brengen is er de mogelijkheid om een kruipruimte te vullen met de zogeheten isolatiekorrels of met isolatievlokken.
fortis
Insulsafe Plus.
G3 is dus het symbool voor een heel nieuwe generatie isolatieproducten, waarmee u altijd de beste keus maakt voor het milieu, voor de verwerker en voor de opdrachtgever. Toepassing van isolatie bespaart veel energie en beperkt de uitstoot van schadelijke broeikasgassen, zoals CO 2.
puzzel
Inblazen isolatievlokken in paviljoen op domein De Kollebloem YouTube.
Omdat er bij de gekozen bouwmethode geen stenen aan te pas komen, werd de eerstesteenlegging op 21 juni 2012 vervangen door het inblazen van isolatievlokken in de holle wanden. Dankzij de zeer goede warmte-isolatie en luchtdichtheid zal het paviljoen slechts 13 kW verwarmingsvermogen nodig hebben voor de volledige verwarming van het gebouw.
leningen
Dakisolatie KMC DAKWERKEN BVBA Uw partner.
Flensdekens en isolatievlokken zijn de voordeligste en minst ingrijpende manieren om je dak te isoleren. Isolatie langs de buitenzijde van het dak wordt ook vaak Sarking genoemd. Bij een Sarkingdak worden er langwerpige platen bovenop de kepers geplaatst, in plaats van onder de kepers bij een isolatie langs binnen.
Duurzaam Wonen: Isoleren met Papiervlokken Duurzaamthuis.nl.
Voordelen: Bij de productie van cellulose isolatie is weinig energie nodig waardoor het een milieuvriendelijk materiaal is. Cellulose heeft goede vochtbufferende en geluiddempende eigenschappen. De vlokken maken het relatief eenvoudig om onregelmatige en ontoegankelijke plekken kierloos te isoleren. Nadelen: De cellulose isolatie mag niet te langdurig nat blijven.
Zoldervloerisolatie Isolinvest Isolatie van hellend dak en zoldervloer groen dak spouwmuurisolatie.
Isol Invest beschikt over isolatietechnieken waarbij men isolatievlokken kan inblazen. Dit kan zowel via de binnen als buitenzijde van de woning aangebracht worden. Ook voor zoldervloerisolatie zijn er premies te verkrijgen. Isol Invest helpt u bij het aanvragen van uw premie.
isolatieplaten geluidsisolatie gamma isolatie vlokken.
Wat is cellulose isolatie? Zoals de naam al zegt, bevat cellulose isolatie een bepaalde hoeveelheid cellulose, een bestanddeel van papier. Daarom staat cellulose isolatie ook gekend onder de naam papiervlokken. Deze vlokken worden gemaakt van gerecycleerd krantenpapier. Cellulose isolatie voor dak zoldervloer Online advies.
cellulose zakt" met de tijd? Bouwinfo.
Cellulose isolatie bestaat weldegelijk sinds begin 20e eeuw. In de jaren â20 is men begonnen met het inblazen van cellulose isolatie in de VS en Canada, ook in Scandinavià kende men deze techniek al. Minerale wol daarentegen is pas ontstaan na WO II.

Contacteer ons

Meer resultaten voor isolatievlokken