isolatie vlokken
isolatie
isolatiekorrels vlokken Producten Ecomat.
Een korrel als egalisatielaag wordt steevast eerst belegd met een egalisatieplaatje kokosplaatje of houtwolplaatje Pavatex vooraleer met een stijvere beplating verder te werken. Als derde toepassingen zien we de mengeling van enkele korrels zoals kurk, vermiculite of vlokken zoals hennep gemengd met kalk voor het maken van isolerende chapes. Deze zijn vloeiend en drukvast maar zullen nooit zo goed isoleren als een rasterwerk gevuld met die toeslagstoffen. Probeer warmteknopen door constructies thermisch te onderbreken. Isoschelp is een hoofdstuk apart en vind je op een andere pagina. Loop even mee.: Pavatex Pavaplanum: kleikorrels met een hoog leemgehalte. drukvast voor 20-80mm. amper thermisch isolerend. eerder warmtebufferend op benedenvloeren. enorm akoestische massa voor op verdiepingsvloeren. wordt wel eens gemengd onder traskalk als isolerende chape. kan heel lichtjes vermengd worden met traskalk als binder. Fermacell egalisatiekorrels: opgeblazen kalksteen vergelijkbaar met vergruisde cellenbeton. drukvast voor 10-100mm. niet warmtebufferend en niet akoestisch. voor een lichte egalisatie op verdiepingsvloeren of benedenvloeren. Fermacell honingraatkorrels: zware kiezel in kartonnen honingraatelementen. kartonnen honingraatelementen hoog houden de korrels op hun plaats. alleen akoestisch isolatie door verzwaring op lichte vloerconstructies.
polyurethaan isolatie
Papiervlokken dakisolatie: Voordelen en prijzen.
Door de luchtige structuur klitten de vlokken makkelijk samen en kan het eindproduct ook veel lucht vasthouden. Het is deze eigenschap die er voor zorgt dat papiervlokken een goede isolerende waarde hebben. Voordelen en nadelen van papiervlokken. Elk type isolatie heeft zijn specifieke voor en nadelen.
houtskeletbouw isolatie
iQ3-cellulosevlokken Eurabo.
De natuurlijke brandweerstand van de cellulose wordt tijdens de productie nog verhoogd door toevoeging van magnesiumsulfaat en van boorzuur maar ónder de waarschuwingsdrempel en onder de criteria gehanteerd o.a. De zettingszekerheid van de vlokken wordt getest volgens de strengste normen.
akoestische isolatie
Cellulose isolatie: info, toepassingen prijzen.
Offertes aanvragen voor isolatiewerken kan op deze pagina. Wat is cellulose isolatie? Zoals de naam al zegt, bevat cellulose isolatie een bepaalde hoeveelheid cellulose, een bestanddeel van papier. Daarom staat cellulose isolatie ook gekend onder de naam papiervlokken. Deze vlokken worden gemaakt van gerecycleerd krantenpapier.
leningen
Cellulose isolatie voor dak zoldervloer Online advies.
Het abc van een dak isoleren: soorten isolatie, prijzen en werkwijzen. Skip to content. Je dak laten isoleren loont! Slechts 6% BTW Premies Subsidies. Vraag hier gratis offertes aan. Dakisolatie laten plaatsen? Vraag hier online offertes aan. Cellulose-isolatie voor dak en zoldervloer. Cellulose is de dag van vandaag hét isolatiemateriaal om zoldervloeren en daken mee te isoleren. Het is gemaakt van gerecycleerd krantenpapier en heeft bijzonder goede thermische en akoestische eigenschappen. Cellulose-isolatie bestaat uit fijne vlokken die ingeblazen worden tussen kepers en roosteringen.
iQ3-cellulose isolatie Producten ISOPROC SOLUTIONS.
Zo kan ISOPROC InblaasIsolatie bijdragen tot veilige constructies met minder kans op bouwschade. Ecologie ten top: door de lage productie energie is cellulose isolatie op basis van papiervezels de absolute koploper op het gebied van geringe grijze energie. Specifiek voor iQ3. Bij ISOPROC SOLUTIONS doen we er alles aan om een product van hoge en constante kwaliteit te leveren. Wij proberen immers niet enkel vanuit het product te kijken, maar vooral vanuit de gebruiker. De gedeclareerde lambdawaarde is 0038, W/mK en komt overeen met deze van rotswol. Dankzij de nieuwste vervezelingstechnologie, hebben onze vlokken een hogere elasticiteit waardoor het mogelijk is om ze met lagere densiteiten te plaatsen.
Easycell is geschikt als geluidsisolatie en warmte-isolatie. Easycell.
Easycell is voor warmte en geluidsisolatie zeer geschikt. Easycell vlokken isolatie is geschikt voor in het dak, het plafond, de vloer of in de wand. Eenvoudig inblazen met een lage densiteit van 30/40 kg/m3. Help ons en andere klanten door het schrijven van een review.
Cellulosevlokkenisolatie Eurabo.
Doordat de vlokken kierloos aansluiten tegen elementen in weinig toegankelijke zones rond buizen, hoekjes enz, worden warmteverliezen door kieren en spleten vermeden. Verder bieden cellulosevlokken ook bescherming tegen oververhitting hoog soortelijk gewicht en soortelijke warmte. Cellulosevlokken zijn ook goed geluidsisolerend. De verwerking gebeurt door een inblaasmachine die het materiaal in een gesloten compartiment vloer, wand of dakconstructie inblaast via een slang of inblaaskop. Cellulose kan ook opengeblazen in open ruimtes zoals zoldervloeren. De plaatsingsmethodes zijn uiterst efficiënt. In combinatie met de beperkte prijs voor het basismateriaal maakt dit de cellulosevlokken tot één van de meest concurrentiële isolatieproducten van vandaag. Cellulosevlokken zijn een uiterst ecologische grondstof vanwege hun beperkte productie-energie, hun recycleerbaarheid en hun bijzondere isolerende eigenschappen. Een economische, milieubewuste oplossing voor uw isolatie!
Isoleren met het inblaassysteem Isolteam.
Door een kleine opening in de structuur worden de vlokken naar binnen geblazen. Bij een spouwmuur na-isolatie boren we die opening in de voegen van de gevel. Nadien dichten we dit weer in dezelfde voegkleur. Als we een houtskeletstructuur isoleren met de inblaastechniek maken we de opening in de binnenafwerking of het dampscherm. Als het bestaande hellend dak of de zoldervloer al zijn afgewerkt en het een te grote inspanning zou zijn om de binnenafwerking uit te breken, kan het inblazen van glaswolvlokken een oplossing bieden. We maken kleine inblaasopeningen in het onderdak of de bestaande vloerbekleding en we blazen de glaswol in de structuur. Ook deze openingen worden nadien vakkundig gedicht. Eigenschappen van glaswol.: Vochtwerend en regulerend. Er zijn 2 soorten glaswolvlokken.: Ongebonden glaswol witte wol: vochtwerend behandeld en geschikt voor daken en houtskeletstructuren. Vermalen glaswolvlokken gele wol: uitermate geschikt voor het na-isoleren van spouwmuren. Hier vind je meer informatie over het isolatiemateriaal glaswol. Het inblaasproces van cellulose is gelijklopend met dat van glaswolvlokken. Voor het inblazen van houtskeletstructuren is cellulose uitermate geschikt. Cellulose kan ook worden opengeblazen op bijvoorbeeld een zoldervloer. Zo kan een moeilijk of niet toegankelijke ruimte ook genieten van een degelijke isolatie.

Contacteer ons

Zoeken naar isolatie vlokken